Dzisiaj kolejny przepis z dynią w roli głównej. Tym razem w postaci różyczek, które przygotowałam dzięki życzliwości marki Garneczki.pl i marki Master Cook HandelDSC_0720 DSC_0724

Składniki na masę:

  • 1 szklanka puree z dyni
  • sok wyciśnięty z 1cytryny
  • 2 galaretki cytrynowe
  • 1 łyżka cukru

Wykonanie:

Puree z dyni gotujemy z sokiem z cytryny. Do gorącej masy wsypujemy galaretkę cytrynową i bardzo dokładnie mieszamy i przekładamy do naszych różyczek. Foremkę wstawiamy do lodówki, żeby masa całkowicie zastygła.

DSC_0536

s3_viewer_small_Lidl_01

Categories: Desery, Przepisy

Leave a Reply


Recent Recipes

,,Błękitna Laguna’’

Posted on Lut - 4 - 2015

15 komentarzy

,,Cukinia w tropikach”

Posted on Lut - 4 - 2015

0 Comment

Recent posts

,,Pierś kurczaka w płatkach...

Posted on Paź - 24 - 2017

1 Comment

,,Pizza z leśnymi grzybami”

Posted on Paź - 18 - 2017

1 Comment