Zapraszam na  pyszny wigilijny deser wypełniony bakaliami, który zrobisz bardzo szybko! Idealnie pasuje na każdą okazję a w szczególności polecam na stół Bożonarodzeniowy.

Święta już tuż, tuż, a co za tym idzie rozpoczynamy przygotowania idą pełną parą. Pamiętajcie że masę makową znajdziecie tym razem w nowym opakowaniu typu doypack.

Składniki:

Wykonanie:

Masą makową mieszamy łączymy z bakaliami i suszonymi owocami. Na dno każdej lamki wsypujemy1 kopiastą łyżkę pokruszonych herbatników, na to nakładamy około 4 łyżki masy makowej wymieszanej z bakaliami i suszonymi owocami Górę posypujemy płatkami migdałowymi. .

Categories: Boże Narodzenie, Desery

Leave a Reply


Recent Recipes

,,Błękitna Laguna’’

Posted on Lut - 4 - 2015

29 komentarzy

,,Cukinia w tropikach”

Posted on Lut - 4 - 2015

2 komentarze

Recent posts

,,Faworki”

Posted on Lut - 26 - 2025

1 Comment

,,Sofficini z szynką i...

Posted on Gru - 31 - 2024

0 Comment

,,Kostka alpejska’’

Posted on Gru - 24 - 2024

0 Comment